nieuws

AVBB wacht op databank diersoorten

bouwbreed

gouda – Het ministerie van Landbouw moet vaart maken met het opzetten van een databank waarin beschermde planten en diersoorten staan vermeld. Dat schrijven het Algemeen Verbond Bouwbedrijf, de Vereniging Nederlandse Gemeenten en werkgeverskoepel VNO-NCW in een gezamenlijke brief aan minister Veerman (Landbouw). De databank moet gemeenten en bedrijven inzicht geven in mogelijke belemmeringen bij […]

gouda – Het ministerie van Landbouw moet vaart maken met het opzetten van een databank waarin beschermde planten en diersoorten staan vermeld.

Dat schrijven het Algemeen Verbond Bouwbedrijf, de Vereniging Nederlandse Gemeenten en werkgeverskoepel VNO-NCW in een gezamenlijke brief aan minister Veerman (Landbouw). De databank moet gemeenten en bedrijven inzicht geven in mogelijke belemmeringen bij gebiedsontwikkeling en bouwprojecten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels