nieuws

Appartementen met zwevend zwembad

bouwbreed Premium

zwolle – Projectontwikkelaar AM Wonen bouwt in Zwolle een appartementencomplex waarin de bewoners beschikken over een gezamenlijk zwembad, een sauna en een aantal terrassen. Het complex heet inFocus en komt bovenop een nieuw winkelcentrum in de herstructureringswijk Holtenbroek. Van de 69 appartementen hebben 39 de vorm van studio�s van elk 50 vierkante meter oppervlakte. De […]

zwolle – Projectontwikkelaar AM Wonen bouwt in Zwolle een appartementencomplex waarin de bewoners beschikken over een gezamenlijk zwembad, een sauna en een aantal terrassen.

Het complex heet inFocus en komt bovenop een nieuw winkelcentrum in de herstructureringswijk Holtenbroek.

Van de 69 appartementen hebben 39 de vorm van studio�s van elk 50 vierkante meter oppervlakte. De andere dertig appartementen meten 80 vierkante meter. VVKH Architecten uit Leiden heeft in het ontwerp de balkons diverse opvallende kleuren gegeven, zodat het complex een markant gebouw wordt in de omgeving. Op de zesde verdieping van het appartementencomplex wordt een zwembad aangelegd dat van alle bewoners gezamenlijk is. Het zwembad steekt iets uit de gevel, waar blauw gekleurd glas ervoor zorgt dat de zwemmer niet direct zichtbaar is vanaf de buitenkant van het gebouw.

Met de appartementen mikt de projectontwikkelaar op een doelgroep tussen de 25 en 45 jaar. Het winkelcentrum waar het appartementencomplex bovenop komt, is het nieuwe voorzieningenhart van de wijk Holtenbroek, die momenteel ingrijpend wordt geherstructureerd. Als alles volgens plan verloopt, begint de bouw van het winkelcentrum rond de zomer.

Reageer op dit artikel