nieuws

Zuid-Holland steekt geld in bedrijfsterrein

bouwbreed

den haag – Gedeputeerde Staten (GS) van Zuid-Holland trekken deze maand ruim 2,2 miljoen euro uit voor de herstructurering van twee bedrijventerreinen en een bedrijvencentrum in Zuid-Holland. Het 11 hectare grote bedrijventerrein Kwintsheul in de gemeente Westland kan rekenen op bijna 1 miljoen euro. Voor de herstructurering van de 8 hectare Haven NAM-locatie in Vlaardingen […]

den haag – Gedeputeerde Staten (GS) van Zuid-Holland trekken deze maand ruim 2,2 miljoen euro uit voor de herstructurering van twee bedrijventerreinen en een bedrijvencentrum in Zuid-Holland.

Het 11 hectare grote bedrijventerrein Kwintsheul in de gemeente Westland kan rekenen op bijna 1 miljoen euro. Voor de herstructurering van de 8 hectare Haven NAM-locatie in Vlaardingen is 1,2 miljoen euro beschikbaar. Het derde project, de verbouwing en inrichting van het Startershuis Midden-Holland in het gebouw van de Kamer van Koophandel in Gouda, krijgt 0,1 miljoen euro.

GS wil in de periode tot 2007 in Zuid-Holland, 500 hectare bedrijventerreinen herstructureren en 500 hectare nieuwe terreinen aanleggen. GS kan deze ambitie niet alleen realiseren en werkt daarom samen met het bedrijfsleven en gemeenten. Voor 2004 heeft het Ontwikkelingsfonds Bedrijventerreinen (OFB), een fonds van de provincie waaruit economische investeringen worden gefinancierd, nog 9,3 miljoen euro beschikbaar.

Reageer op dit artikel