nieuws

Westerveld krijgt voldoende van VROM

bouwbreed

westerveld – De gemeente Westerveld krijgt een voldoende van de VROM-Inspectie voor uitvoering van de taken. De toetsing van bouwaanvragen kan echter beter en ook de beoordeling van sloopverzoeken behoeft verbetering. Eind vorig jaar heeft de VROM-Inspectie een onderzoek uitgevoerd in de gemeente naar wet- en regelgeving op gebied van bouwen, wonen, ruimte en milieu. […]

westerveld – De gemeente Westerveld krijgt een voldoende van de VROM-Inspectie voor uitvoering van de taken. De toetsing van bouwaanvragen kan echter beter en ook de beoordeling van sloopverzoeken behoeft verbetering.

Eind vorig jaar heeft de VROM-Inspectie een onderzoek uitgevoerd in de gemeente naar wet- en regelgeving op gebied van bouwen, wonen, ruimte en milieu. Over het algemeen gaat dat goed. Wel zijn achterstanden geconstateerd in de controle op verleende vergunningen en bij het uitvoeren van milieucontroles. Het actualiseren van bestemmingsplannen heeft de aandacht, en dat mag volgens de Inspectie niet verslappen.

De gemeente gaat met het commentaar van de Inspectie aan de slag. Eind 2004 houdt de inspectie een nacontrole.

Reageer op dit artikel