nieuws

Vuurwerkbunkers voorlopig van de baan

bouwbreed Premium

den haag – De bouw van bunkers voor de centrale opslag van vuurwerk is voorlopig van de baan. Nadat de vuurwerkbranche eerder deze maand al had aangegeven geen geld te hebben voor een bunker in Zeewolde, heeft minister Dekker van VROM nu besloten ook de eerder genoemde zogeheten vuurwerkconcentratiegebieden (VCG) in Baarle-Nassau en de Kolummerwaard af […]

den haag – De bouw van bunkers voor de centrale opslag van vuurwerk is voorlopig van de baan. Nadat de vuurwerkbranche eerder deze maand al had aangegeven geen geld te hebben voor een bunker in Zeewolde, heeft minister Dekker van VROM nu besloten ook de eerder genoemde zogeheten vuurwerkconcentratiegebieden (VCG) in Baarle-Nassau en de Kolummerwaard af te blazen. De branche zag deze locaties hoe dan ook niet zitten, en kwam met het alternatief Zeewolde. Als een bedrijf of organisatie later bereid is de bouw van een VCG voor zijn rekening te nemen, dan is Dekker bereid daaraan medewerking te verlenen, zo schrijft ze de Tweede Kamer.

Reageer op dit artikel