nieuws

Vervanger doucheputje krijgt nominatie voor VSK Awards

bouwbreed

deventer – De Easy Drain is een fraai vormgegeven roestvaststalen goot, die het in zich heeft om het traditionele doucheputje te gaan vervangen. De sierende eenvoud was voor de jury van de VSK Awards reden dit product te nomineren in de categorie sanitair. Maandag 9 februari wordt de winnaar bekendgemaakt.

Drempelloos douchen is de jongste trend op badkamergebied. Met het bekende vierkante doucheputje lukt dat niet zonder wateroverlast. Bovendien dwingt het putje tot gebruik van kleine vloertegels in de doucheruimte, terwijl de klant steeds vaker kiest voor grote vloertegels in de gehele badkamer.

Met de Easy Drain is dat geen probleem meer. Er hoeft slechts één afschot te worden gemaakt, veelal direct onder de douchedeur of wand. Hierdoor kan met alle formaten tegels worden gewerkt en kan men gelijkvloers douchen, zonder dat vervelende putjes of andere obstakels het water moeten keren. Volgens de jury van de VSK Awards is de Easy Drain “een prachtig voorbeeld van praktisch denken en is het een passende oplossing voor woonzorgcentra, ziekenhuizen en renovatiewerkzaamheden. Het product is eenvoudig, functioneel en makkelijk toepasbaar.”

Reageer op dit artikel