nieuws

Vakbeurs VSK uitgebreid met sector koeltechniek

bouwbreed

utrecht – De vakbeurs voor Verwarming, Sanitair en Klimaatbeheersing VSK zou er een K moeten bijkrijgen, die van Koeltechniek. Voor het eerst is deze sector namelijk prominent aanwezig in Utrecht, waar het installatie-evenement maandag van start gaat.

De koelsector krijgt een eigen hal ter beschikking, met centraal daarin het NVKL-paviljoen. Daarmee vervalt de tweejaarlijkse eigen vakbeurs van de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling.

Mede door de toevoeging van de koelsector zijn er meer dan 500 exposanten op de VSK 2004. Er worden evenals in 2002 zo�n 60.000 bezoekers verwacht. Thema�s dit jaar zijn �comfort� en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van domotica.

De VSK wordt gehouden van maandag 9 februari tot en met vrijdag 13 februari, dagelijks van 09.30 tot 18.00 uur. Locatie is het Jaarbeurscomplex in Utrecht.

Direct aansluitend op de VSK vindt daar op zaterdag en zondag de publieksmanifestatie Baden in Holland plaats, waar de nieuwste trends en producten op sanitairgebied worden getoond. De vakbezoeker kan daar overigens in de voorgaande dagen al kennis van nemen. Zo wordt op maandag de VSK Award uitgereikt, een op productinnovatie gerichte prijs, en is op dinsdag de uitreiking van de Badkamer Design Award.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels