nieuws

Tilmar-beveiliging blijft jaren scherp

bouwbreed Premium

meppen – De nieuwe rvs klimbeveiligingsstrips van Tilmar BV te Meppen beveiligen met hun scherpe tanden gebouwen en objecten tegen ongewenste bezoekers. De beveiliging is gemaakt van 1,5 millimeter dik rvs 316. De strips zijn aan beide zijden voorzien van een rij 6,5 centimeter hoge tanden. In het midden zitten slobgaten voor de bevestiging. Door […]

meppen – De nieuwe rvs klimbeveiligingsstrips van Tilmar BV te Meppen beveiligen met hun scherpe tanden gebouwen en objecten tegen ongewenste bezoekers.

De beveiliging is gemaakt van 1,5 millimeter dik rvs 316. De strips zijn aan beide zijden voorzien van een rij 6,5 centimeter hoge tanden. In het midden zitten slobgaten voor de bevestiging. Door de flexibiliteit van het materiaal en de plaats van de bevestigingspunten is de beveiligingsstrip op, in en aan vrijwel elk object en nagenoeg elke vorm te bevestigen. De tanden blijven jarenlang scherp. Ze hoeven ook niet te worden geschilderd.

Reageer op dit artikel