nieuws

Stofkap Moldex gaat met één hand op en af

bouwbreed Premium

hoofddorp – Moldex monteert een zogeheten Solo-draagband op diens stofmaskers. De gebruiker kan daar het masker met één hand mee op- en afzetten. Leverancier De Vlamboog uit Hoofddorp biedt vier uitvoeringen van het stofmasker. De eerste variant weert onschadelijk fijnstof; de tweede doet dat ook maar heeft nog een zogeheten klimaventiel. De andere twee weren […]

hoofddorp – Moldex monteert een zogeheten Solo-draagband op diens stofmaskers. De gebruiker kan daar het masker met één hand mee op- en afzetten. Leverancier De Vlamboog uit Hoofddorp biedt vier uitvoeringen van het stofmasker.

De eerste variant weert onschadelijk fijnstof; de tweede doet dat ook maar heeft nog een zogeheten klimaventiel. De andere twee weren schadelijk fijnstof en zijn eveneens met en zonder ventiel uitgevoerd.

Reageer op dit artikel