nieuws

Sphinx dekt keramiek af met extra glazuur

bouwbreed Premium

utrecht – Sphinx biedt vanaf maart sanitair aan met een extra beschermende glazuurlaag. De fabrikant noemt het CeraTect en brengt het na het productieproces aan als optie. Dat kan op sanitair vanaf de reeks Eurobase. Voor bijvoorbeeld een wastafel kost de applicatie 70 euro exclusief btw. CeraTect is een doorzichtige glazuurlaag die de microporiën in […]

utrecht – Sphinx biedt vanaf maart sanitair aan met een extra beschermende glazuurlaag. De fabrikant noemt het CeraTect en brengt het na het productieproces aan als optie. Dat kan op sanitair vanaf de reeks Eurobase. Voor bijvoorbeeld een wastafel kost de applicatie 70 euro exclusief btw. CeraTect is een doorzichtige glazuurlaag die de microporiën in keramiek afsluit. Dat maakt het oppervlak gladder zodat er nauwelijks vuil en kalk op kunnen neerslaan. Water verspreidt zich gelijkmatig over het behandelde sanitair en spoelt ongerechtigdheden weg. Er kunnen nauwelijks druppels op ontstaan wat ophoping van kalk voorkomt. In het dagelijkse gebruik zal het glazuur niet snel slijten.

Reageer op dit artikel