nieuws

Sigma schoont muurverven op

bouwbreed

uithoorn – Sigma Coatings heeft het assortiment gladde muurverven opgeschoond. Sommige typen zijn nieuw, andere zijn verbeterd en één (Sigma Tural) is verdwenen. De muurverven zijn toe te passen op minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk en gipskartonplaten. Ze zijn nu gerangschikt in de drie productlijnen Sigmatex, Sigmacryl en Sigmakote. De Sigmatex is een universele muurverf, […]

uithoorn – Sigma Coatings heeft het assortiment gladde muurverven opgeschoond. Sommige typen zijn nieuw, andere zijn verbeterd en één (Sigma Tural) is verdwenen.

De muurverven zijn toe te passen op minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk en gipskartonplaten. Ze zijn nu gerangschikt in de drie productlijnen Sigmatex, Sigmacryl en Sigmakote.

De Sigmatex is een universele muurverf, die binnen en buiten kan worden toegepast. Naast de bestaande Sigmatex Superlatex Matt zijn er twee nieuwe glansgraden bijgekomen, de Sigmatex Satin en de Sigmatex Semi-Gloss. De laatste twee zijn vanwege hun goede reinigbaarheid met name geschikt als afwerking van glasweefselsystemen in de verzorgings- en utiliteitssector. Sigmatex is er in vrijwel alle kleuren.

De lijn Sigmacryl is geschikt voor volumeschilderwerk binnen en buiten op beschut werk, zoals bijvoorbeeld de onderzijde van balkons en galerijen. Nieuw in deze lijn is de extra matte muurverf Sigmacryl Supermatt. Sigmacryl is eveneens verkrijgbaar in wit en vrijwel alle kleuren. De Sigmakote-serie bestaat uit hoogdekkende verf voor binnenmuren. Nieuw is de Sigmakote Espace, een matte muurverf, die afhankelijk van de ondergrond al in één laag goed dekt en egaal droogt. De Espace is vooral geschikt voor het schilderen van grote oppervlakken.

Reageer op dit artikel