nieuws

Rodamco koopt Weense winkels

bouwbreed Premium

wenen – Rodamco Europe heeft voor 270 miljoen euro 90 procent van het Donau Zentrum in Wenen gekocht. Het complex omvat 97.000 vierkante meter winkel- en vrije tijdsruimte, een vier-sterrenhotel en 8000 meter kantoorvloer. Rodamco overweegt het op een half uur van Wenen gelegen centrum verder uit te breiden met 15.000 meter winkelruimte. Het in […]

wenen – Rodamco Europe heeft voor 270 miljoen euro 90 procent van het Donau Zentrum in Wenen gekocht. Het complex omvat 97.000 vierkante meter winkel- en vrije tijdsruimte, een vier-sterrenhotel en 8000 meter kantoorvloer.

Rodamco overweegt het op een half uur van Wenen gelegen centrum verder uit te breiden met 15.000 meter winkelruimte.

Het in 1975 geopende Donau Zentrum trekt jaarlijks 18 miljoen bezoekers die goed zijn voor een omzet van 275 miljoen euro. De beleggingsportefeuille van Rodamco Europe vertegenwoordigt een waarde van 6,9 miljard euro.

Reageer op dit artikel