nieuws

Revolutie in productie kunststof raam

bouwbreed

westport – Een revolutie in het productieproces voor kunststof ramen. Zo omschrijft Sashlite LLC uit Westport in het Amerikaanse Connecticut zijn wereldwijd gepatenteerde methode. Met deze technologie kan glas direct in het kozijn worden gemonteerd. Tegen een afstandhouder in het kozijn wordt aan weerszijden glas geplaatst. Hierdoor ontstaat in één keer een isolerend geheel. De […]

westport – Een revolutie in het productieproces voor kunststof ramen. Zo omschrijft Sashlite LLC uit Westport in het Amerikaanse Connecticut zijn wereldwijd gepatenteerde methode.

Met deze technologie kan glas direct in het kozijn worden gemonteerd. Tegen een afstandhouder in het kozijn wordt aan weerszijden glas geplaatst. Hierdoor ontstaat in één keer een isolerend geheel. De conventionele techniek gebruikt twee stappen om kunststof ramen te maken.

De nieuwe methode spaart volgens Sashlite aanmerkelijk op materiaal en arbeid.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels