nieuws

Nostalgische sfeer

bouwbreed

De Belgische fabrikant van radiatoren Laurens uit Lommel presenteert op de vakbeurs VSK als noviteit de gietijzeren radiator Epoca. Een in de jaren twintig stijl gedecoreerd en vormgegeven verwarmingselement, dat past in het huis of horeca-etablissement dat in dezelfde nostalgische sfeer is ingericht. Het bijbehorende kraanwerk is in dezelfde stijl ontworpen. Afhankelijk van de maat […]

De Belgische fabrikant van radiatoren Laurens uit Lommel presenteert op de vakbeurs VSK als noviteit de gietijzeren radiator Epoca. Een in de jaren twintig stijl gedecoreerd en vormgegeven verwarmingselement, dat past in het huis of horeca-etablissement dat in dezelfde nostalgische sfeer is ingericht. Het bijbehorende kraanwerk is in dezelfde stijl ontworpen. Afhankelijk van de maat weegt de radiator 68.80 tot 113,20 kilogram. Een element is 838 millimeter hoog en 212 millimeter diep. Er zijn drie breedtes: 461, 615 en 769 millimeter. De werkdruk is 6,5 bar. Prijzen van 867 tot 1257 euro, exclusief btw.

Tot en met zondag 15 februari te zien op de vakbeurs VSK in Utrecht op stand 09.B040.

Reageer op dit artikel