nieuws

Mennega levert snel te installeren hijshulp

bouwbreed

rotterdam – De aluminium hijsdavit van Mennega I-Constructies heft in de standaarduitvoering 500 kilo. Deze Skilful bestaat uit twee delen die elk niet meer dan 25 kilo wegen. Eén persoon kan de davit in één dag installeren. Door het relatief lage gewicht kan de hijshulp makkelijk naar verschillende locaties worden meegenomen. De giek kraagt 725 […]

rotterdam – De aluminium hijsdavit van Mennega I-Constructies heft in de standaarduitvoering 500 kilo. Deze Skilful bestaat uit twee delen die elk niet meer dan 25 kilo wegen. Eén persoon kan de davit in één dag installeren. Door het relatief lage gewicht kan de hijshulp makkelijk naar verschillende locaties worden meegenomen. De giek kraagt 725 millimeter uit. De hijshoogte bedraagt vanaf de voet 2200 millimeter. Het draaipunt ligt op 1500 millimeter. Als optie monteert de leverancier uit Gasselte er een elektrische lier op van het type Warn. Mennega zegt voor elke hefcapaciteit, hijshoogte en gieklengte een davit te kunnen ontwerpen.

Reageer op dit artikel