nieuws

Marokkaanse huizen waren slecht gebouwd

bouwbreed Premium

al hoceima – Het hoge dodental als gevolg van de aardbeving in Marokko, is deels te wijten aan de slechte constructie van de huizen. Hulp- en ontwikkelingsorganisaties hebben gisteren bouwbedrijven ervan beschuldigd de bouwvoorschriften voor het voor aardbevingen gevoelige gebied aan hun laars te hebben gelapt. Zelfs na de laatste beving in het gebied, op […]

al hoceima – Het hoge dodental als gevolg van de aardbeving in Marokko, is deels te wijten aan de slechte constructie van de huizen. Hulp- en ontwikkelingsorganisaties hebben gisteren bouwbedrijven ervan beschuldigd de bouwvoorschriften voor het voor aardbevingen gevoelige gebied aan hun laars te hebben gelapt. Zelfs na de laatste beving in het gebied, op 26 mei 1994. Die beschuldiging geldt ook voor de overheid.

Reageer op dit artikel