nieuws

Lenco zonwering van rvs gaasdoek

bouwbreed

rosmalen – Lenco Zonwering BV te Rosmalen introduceerde op de recent gehouden vakbeurs GevelTotaal in Rotterdam een nieuwe zonwering van geweven rvs gaasdoek. Het doek kan worden aangebracht in zonweringslamellen, schuif-, hef-, draai- en harmonica zonweringssystemen. Er zijn verschillende typen gaasdoek die de lichtdoorlaatfactor en de zontoetredingsfactor van het gebouw nauwkeurig kunnen beïnvloeden. Lenco maakt […]

rosmalen – Lenco Zonwering BV te Rosmalen introduceerde op de recent gehouden vakbeurs GevelTotaal in Rotterdam een nieuwe zonwering van geweven rvs gaasdoek. Het doek kan worden aangebracht in zonweringslamellen, schuif-, hef-, draai- en harmonica zonweringssystemen. Er zijn verschillende typen gaasdoek die de lichtdoorlaatfactor en de zontoetredingsfactor van het gebouw nauwkeurig kunnen beïnvloeden. Lenco maakt de systemen naar wens van de klant specifiek voor een project.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels