nieuws

Laufen geeft badkamer iets democratisch

bouwbreed

amersfoort – Voor woningbouwprojecten en openbare gebouwen, maar ook voor privé-badkamers brengt Laufen de projectserie voor badkamer en toilet Pro. Gemaakt volgens het principe van het democratisch design is de prijs zo redelijk mogelijk gehouden, zonder dat kwaliteit en design er onder lijden.

Het idee van het �democratisch design� is afkomstig van de oprichter van Ikea. Laufen brengt deze gedachte over in de nieuwe keramische badkamerserie Pro, niet in de laatste plaats omdat het Ikea-principe commercieel een succes is.

Het voornaamste onderdeel van de serie Pro vormen de negentien modellen wastafels in verschillende vormgeving, maatvoering en kleuren. Ze zijn te combineren met bijpassende toiletten, bidets en badkamermeubelen.

Laufen Pro bestaat uit de drie productsegmenten A, B en C. A staat voor architectonisch vormgegeven, B voor flexibel inzetbare basis en C voor compacte probleemoplosser in kleine ruimtes.

De vertegenwoordiger in Nederland, Laufen Benelux BV in Amersfoort, heeft een cd-rom beschikbaar waarop alle modellen zijn te bekijken.

De Laufen Pro-serie is ook te zien op de vakbeurs VSK in de Jaarbeurs Utrecht tot en met zondag 15 februari. Hal 8, stand B.041.

Reageer op dit artikel