nieuws

Kolomradiator

bouwbreed

De stalen kolomradiator Delta van de Belgische fabrikant Radson is sinds kort niet alleen verkrijgbaar in maatwerk, maar ook in 168 standaarduitvoeringen. De Delta radiator kenmerkt zich door een korte opwarmtijd, een hoge warmteafgifte en een veilig design zonder scherpe hoeken of kanten. Daardoor is het verwarmingselement met name geschikt voor kindercrèches, scholen en ziekenhuizen […]

De stalen kolomradiator Delta van de Belgische fabrikant Radson is sinds kort niet alleen verkrijgbaar in maatwerk, maar ook in 168 standaarduitvoeringen. De Delta radiator kenmerkt zich door een korte opwarmtijd, een hoge warmteafgifte en een veilig design zonder scherpe hoeken of kanten. Daardoor is het verwarmingselement met name geschikt voor kindercrèches, scholen en ziekenhuizen en uiteraard ook voor de privé-badkamer. De Delta is in maatwerk of standaarduitvoering twee tot zes kolommen diep. De breedte is vanaf 200 millimeter. Er zijn 26 standaardhoogtes van 155 tot 3.000 millimeter. De standaardkleur is RAL 9016. Andere kleuren zijn beschikbaar tegen meerprijs.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels