nieuws

Installatiebedrijf Swart & Co in handen Elsenga

bouwbreed

hoofddorp – Installatiebedrijf Elsenga uit Hoofddorp heeft zijn Amsterdamse collega Swart & Co overgenomen. Door de samensmelting ontstaat een onderneming van tachtig medewerkers en acht miljoen euro omzet. Installatiebedrijf Swart startte in 1933 in de Koningstraat te Amsterdam. Het bedrijf groeide uit tot een geziene leverancier bij vooral overheden en het bedrijfsleven. De huidige directeur-eigenaar […]

hoofddorp – Installatiebedrijf Elsenga uit Hoofddorp heeft zijn Amsterdamse collega Swart & Co overgenomen. Door de samensmelting ontstaat een onderneming van tachtig medewerkers en acht miljoen euro omzet.

Installatiebedrijf Swart startte in 1933 in de Koningstraat te Amsterdam. Het bedrijf groeide uit tot een geziene leverancier bij vooral overheden en het bedrijfsleven. De huidige directeur-eigenaar J. de Vries ontbeerde een opvolger. Om de continuïteit van het bedrijf zo goed mogelijk te waarborgen, zocht hij aansluiting bij Elsenga. Volgens De Vries ging hij met Elsenga in zee omdat het bedrijf werkt volgens dezelfde filosofie als Swart & Co. De bedrijfsnaam Swart blijft behouden.

Reageer op dit artikel