nieuws

Hoogheemraadschap betaalt schade niet

bouwbreed Premium

de ronde venen – Hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht (AGV), beheerder van de bezweken dijk in Wilnis, stuurt iedereen die een schadeclaim heeft ingediend voor 1 maart een afwijzing. De betrokken bewoners zijn daarvan op de hoogte gebracht in de laatste editie van de nieuwsbrief Wilnis van de Gemeente de Ronde Venen. Het Hoogheemraadschap baseert […]

de ronde venen – Hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht (AGV), beheerder van de bezweken dijk in Wilnis, stuurt iedereen die een schadeclaim heeft ingediend voor 1 maart een afwijzing. De betrokken bewoners zijn daarvan op de hoogte gebracht in de laatste editie van de nieuwsbrief Wilnis van de Gemeente de Ronde Venen.

Het Hoogheemraadschap baseert zich bij de afwijzing op het onderzoek van GeoDelft naar de toedracht van de verschuiving. De kade kon volgens dit rapport als een stabiele waterkering worden gezien. De afschuiving is bovendien een gefaseerd proces geweest waarin verschillende factoren elkaar hebben versterkt.

Reageer op dit artikel