nieuws

Genoeg capaciteit in bestemmingsplannen

bouwbreed

den haag – Bestemmingsplannen van gemeenten en streekplannen van provincies hebben op korte termijn voldoende capaciteit om aan de woningbehoefte te voldoen. Dit schrijft minister Dekker (VROM) aan de Tweede Kamer. De basis voor deze brief is onderzoek van bureau Rigo. Uit de inventarisatie blijkt dat over het hele land 108.800 woningen bouwvergunningrijp zijn in […]

den haag – Bestemmingsplannen van gemeenten en streekplannen van provincies hebben op korte termijn voldoende capaciteit om aan de woningbehoefte te voldoen.

Dit schrijft minister Dekker (VROM) aan de Tweede Kamer. De basis voor deze brief is onderzoek van bureau Rigo.

Uit de inventarisatie blijkt dat over het hele land 108.800 woningen bouwvergunningrijp zijn in 2003. Dit aantal is gebaseerd op die woningen waarvan de bouw onherroepelijk is geworden na goedkeuring door GS én plannen die naar alle waarschijnlijkheid door GS worden goedgekeurd. Duidelijke cijfers van Noord-Holland waren niet beschikbaar.

Reageer op dit artikel