nieuws

FNV Bouw verliest vierduizend leden

bouwbreed

woerden – FNV Bouw heeft afgelopen jaar ruim vierduizend leden verloren. Bij de vakbond zijn nu nog dik 150.000 werknemers uit de bouwnijverheid aangesloten. De bond noemt het ledenverlies “vervelend”, maar heeft goede hoop met een krachtige publiciteitscampagne nieuwe leden binnen te halen. FNV Zelfstandigen Bouw, de vakbond voor zelfstandigen zonder personeel, zag zijn ledental […]

woerden – FNV Bouw heeft afgelopen jaar ruim vierduizend leden verloren. Bij de vakbond zijn nu nog dik 150.000 werknemers uit de bouwnijverheid aangesloten. De bond noemt het ledenverlies “vervelend”, maar heeft goede hoop met een krachtige publiciteitscampagne nieuwe leden binnen te halen.

FNV Zelfstandigen Bouw, de vakbond voor zelfstandigen zonder personeel, zag zijn ledental juist toenemen, met bijna elfhonderd tot 3300.

Reageer op dit artikel