nieuws

Eternit ontvangt Belgisch certificaat

bouwbreed

noordwijkerhout – Eternit kreeg van de Belgische certificeerder Certipro het eerste Benor-certificaat voor geprefabriceerde kleinschalige afvalwaterzuiveringen. Het certificaat is conform prEN12566-3. Als de Europese staten deze norm accepteren mag Eternit het keurmerk EN12566-3 op de zuivering zetten. De microstations reinigen huishoudelijk afvalwater. Het systeem bestaat uit drie gekoppelde tanks uit polyethyleen. Die worden nabij een […]

noordwijkerhout – Eternit kreeg van de Belgische certificeerder Certipro het eerste Benor-certificaat voor geprefabriceerde kleinschalige afvalwaterzuiveringen. Het certificaat is conform prEN12566-3. Als de Europese staten deze norm accepteren mag Eternit het keurmerk EN12566-3 op de zuivering zetten.

De microstations reinigen huishoudelijk afvalwater. Het systeem bestaat uit drie gekoppelde tanks uit polyethyleen. Die worden nabij een woning onder de grond geplaatst. Het afvalwater wordt voor minstens 90 procent gezuiverd. Het certificaat garandeert de reinigende werking en de stabiliteit van de ondergrondse tanks.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels