nieuws

Daalderop verfijnt tweede cv-circuit

bouwbreed

utrecht – Door een wijziging in de elektronica kan de cv-ketel Combifort van Daalderop een tweede cv-circuit apart schakelen. Dat gebeurt met twee kamerthermostaten die volgens de fabrikant verfijnder schakelen dan de tot nog toe gebruikte thermostaat. Voor de regeling volstaat een eenvoudige thermostaatkraan. Daalderop noemt zijn Combifort de enige in zijn soort die standaard […]

utrecht – Door een wijziging in de elektronica kan de cv-ketel Combifort van Daalderop een tweede cv-circuit apart schakelen. Dat gebeurt met twee kamerthermostaten die volgens de fabrikant verfijnder schakelen dan de tot nog toe gebruikte thermostaat. Voor de regeling volstaat een eenvoudige thermostaatkraan. Daalderop noemt zijn Combifort de enige in zijn soort die standaard is voorzien van een tweede onafhankelijk te regelen cv-circuit. De cv-pomp in de ketel regelt de circulatie in beide systemen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels