nieuws

Corio verkoopt Spaans kantoor

bouwbreed Premium

utrecht – Vastgoedbelegger Corio heeft zijn laatste kantoor in Spanje voor 52,1 miljoen euro aan AXA Seguros e Inversiones verkocht. De Spaanse vastgoedportefeuille bestaat hierdoor nu volledig uit winkels, meldde Corio gisteren. Corio kocht het Spaanse kantoor in 2001 voor 39 miljoen euro (exclusief acquisitiekosten) en liet er voor 1,3 miljoen aan verbouwen. In Nederland […]

utrecht – Vastgoedbelegger Corio heeft zijn laatste kantoor in Spanje voor 52,1 miljoen euro aan AXA Seguros e Inversiones verkocht. De Spaanse vastgoedportefeuille bestaat hierdoor nu volledig uit winkels, meldde Corio gisteren.

Corio kocht het Spaanse kantoor in 2001 voor 39 miljoen euro (exclusief acquisitiekosten) en liet er voor 1,3 miljoen aan verbouwen.

In Nederland kocht Corio voor 14 miljoen euro een winkelcentrum in de wijk Vinkhuizen in Groningen. Bovendien zijn in Beverwijk, Deurne en Ridderkerk drie kleine winkelcentra van de hand gedaan voor in totaal 11,1 miljoen euro.

Reageer op dit artikel