nieuws

Bols en Kleine willen ijsbaan Hoogeveen

bouwbreed

HOOGEVEEN – De oude schaatscoryfeeën Jan Bols en Piet Kleine zetten zich in voor een nieuwe halfoverdekte kunstijsbaan in Hoogeveen. Het tweetal zit in het bestuur van de Stichting Kunstijsbaan Hoogeveen, die hoopt de komende jaren 10 miljoen euro bijeen te krijgen voor de realisatie van de 25ste kunstijsbaan in Nederland. Als dat lukt, verwachten […]

HOOGEVEEN – De oude schaatscoryfeeën Jan Bols en Piet Kleine zetten zich in voor een nieuwe halfoverdekte kunstijsbaan in Hoogeveen. Het tweetal zit in het bestuur van de Stichting Kunstijsbaan Hoogeveen, die hoopt de komende jaren 10 miljoen euro bijeen te krijgen voor de realisatie van de 25ste kunstijsbaan in Nederland. Als dat lukt, verwachten ze in het seizoen 2007-2008 hun eerste baantjes in Hoogeveen te kunnen trekken.

Reageer op dit artikel