nieuws

Automatische garage voor Haagse wijk

bouwbreed

den haag – Een ondergrondse garage met een volautomatische autoberging moet de bewoners van de Haagse wijk Rustenburg-Oostbroek soelaas bieden voor hun parkeerproblemen. Het gaat om een parkeergarage met twee lagen. Automobilisten rijden hun voertuig in een lift en stappen uit. Daarna brengt de lift de auto volautomatisch ondergronds. Met behulp van een identificatiepasje wordt […]

den haag – Een ondergrondse garage met een volautomatische autoberging moet de bewoners van de Haagse wijk Rustenburg-Oostbroek soelaas bieden voor hun parkeerproblemen.

Het gaat om een parkeergarage met twee lagen. Automobilisten rijden hun voertuig in een lift en stappen uit. Daarna brengt de lift de auto volautomatisch ondergronds. Met behulp van een identificatiepasje wordt de vierwieler weer naar boven gebracht.

De aanleg van de garage kost 6,7 miljoen euro. Wie zijn auto ondergronds wil stallen, betaalt daarvoor 40 euro per maand.

Reageer op dit artikel