nieuws

Zonwering die het daglicht verdraagt

bouwbreed

den bosch – Tijdens de vakbeurs Facilitair (van 14 tot en met 16 januari in de Brabanthallen in Den Bosch) toont DuoLight uit Den Bosch zijn verbeterde daglichtregeling: de DuoLight Techno. Het bedrijf noemt diens gepatenteerde gelijknamige (zon)lichtwering. �de eerste zonwering die het daglicht kan verdragen. Het systeem omvat een gesloten bovenste helft en een […]

den bosch – Tijdens de vakbeurs Facilitair (van 14 tot en met 16 januari in de Brabanthallen in Den Bosch) toont DuoLight uit Den Bosch zijn verbeterde daglichtregeling: de DuoLight Techno.

Het bedrijf noemt diens gepatenteerde gelijknamige (zon)lichtwering. �de eerste zonwering die het daglicht kan verdragen.

Het systeem omvat een gesloten bovenste helft en een transparante onderste helft. De verbetering bestaat uit een horizontale jaloezie waarbij het bovenste gesloten deel los van het onderste geperforeeerde deel wordt bedient. De daglichtregeling neemt bijvoorbeeld in kantoren tegenlicht of spiegeling in het computerbeeldscherm weg zonder het zicht naar buiten weg te hinderen.

Vanaf de werkvloer meet het doorzichtige deel 1. 40 meter waardoor de DuoLight volgens de leverancier geen opgesloten gevoel opwekt. DuoLight biedt de daglichtregeling ana in de vorm van verticale en horizontale lamellen, rolgordijnen of plissé. Het bedrijf komt zelf inmeten.

Reageer op dit artikel