nieuws

Wieland breidt keuze installatiestekers uit

bouwbreed

capelle aan de ijssel – Wieland breidt het programma installatiestekers van het type Gesis uit met het waterdichte Gesis IP+ systeem en het Gesis NRG vlakbandsysteem met vijf aders van 5 maal 2,5 tot vijf maal 16 kwadraat. Gesis IP+ garandeert volgens leverancier Isolectra uit Capelle aan de IJssel een stof- en waterdichte verbinding die […]

capelle aan de ijssel – Wieland breidt het programma installatiestekers van het type Gesis uit met het waterdichte Gesis IP+ systeem en het Gesis NRG vlakbandsysteem met vijf aders van 5 maal 2,5 tot vijf maal 16 kwadraat.

Gesis IP+ garandeert volgens leverancier Isolectra uit Capelle aan de IJssel een stof- en waterdichte verbinding die voldoet aan beschermingsgraad IP65 met voorgemonteerde en geteste leidingen, verdelers en chassisdelen. Een fysieke codering voorkomt foutieve aansluitingen. Isolectra noemt gesis IP+ geschikt voor onder meer de machinebouw, buitenverlichting en zonwering. Gesis NRG is een alternatief voor conventionele starre stroomrails.

De installateur kan met aansluitstukken, voorzien van V-schroeven, op elk gewenst punt een aansluiting maken op de vlakbandkabel, zonder de leiding te onderbreken. Gesis NRG is te gebruiken met het GST18 systeem van Wieland voor stekerbare sterkstroominstallaties.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels