nieuws

Vloerverwarming met eenvoudige plakmat

bouwbreed

schiedam – Snel en simpel noemt Danfoss de montage van de elektrische vloerverwarming EFTI. De basisinstallatie verwarmt oppervlakken tot 6 vierkante meter met een zelfklevende mat met verwarmingskabel, een zelflerende inbouw klokthermostaat en een sensor die de vloertemperatuur meet met de bijbehorende mantelbuis en metalen afdichtingsplug. De mat is 3,5 millimeter dik en blijft op […]

schiedam – Snel en simpel noemt Danfoss de montage van de elektrische vloerverwarming EFTI. De basisinstallatie verwarmt oppervlakken tot 6 vierkante meter met een zelfklevende mat met verwarmingskabel, een zelflerende inbouw klokthermostaat en een sensor die de vloertemperatuur meet met de bijbehorende mantelbuis en metalen afdichtingsplug. De mat is 3,5 millimeter dik en blijft op een betonnen ondergrond vijfmaal opnieuw kleven.

Na het leggen kan meteen het tegelen beginnen. De mat blijft ook tegen de muur op zijn plaats, één keer lijmen is voldoende. Door verschillende matten parallel aan te sluiten kan ene oppervlak tot 24 vierkante meter worden verwarmd.

Voor sanitaire ruiten in bijvoorbeeld hotels en restaurants levert Danfoss een eenvoudige thermostaat zonder programmafuncties.

Reageer op dit artikel