nieuws

Veel minder bezoekers op BouwVakbeurs

bouwbreed

zuidlaren – De bezoekersteller van de vorige week in Zuidlaren gehouden BouwVakbeurs is blijven steken op 31.521. De beursorganisatie gaf vooraf nog te kennen erop te rekenen dat het bezoekersaantal van de vorige editie (50.000) zonder al te veel problemen opnieuw zou kunnen worden gehaald Terugkijkend moet het voor de beursorganisatie toch een teleurstelling zijn, […]

zuidlaren – De bezoekersteller van de vorige week in Zuidlaren gehouden BouwVakbeurs is blijven steken op 31.521. De beursorganisatie gaf vooraf nog te kennen erop te rekenen dat het bezoekersaantal van de vorige editie (50.000) zonder al te veel problemen opnieuw zou kunnen worden gehaald

Terugkijkend moet het voor de beursorganisatie toch een teleurstelling zijn, dat de vakbeurs zo slecht is bezocht. In de eindrapportage wordt daar echter met geen woord over gerept en gisteren was de organisatie telefonisch niet voor commentaar bereikbaar.

Had zij het kunnen zien aankomen? Ja en nee. Enerzijds heeft de bouw dit voorjaar keuze uit een twintigtal vakbeursjes en was het aantal verkochte vierkante meters standruimte dit jaar ook al fors minder. Anderzijds was de beurs net dit jaar een nieuwe koers ingeslagen. Dat hij voortaan niet meer elk jaar wordt gehouden, heeft blijkbaar (nog) niet geholpen.

Reageer op dit artikel