nieuws

Straat voor Witte Huis krijgt ingrijpende facelift

bouwbreed

washington – Toeristen die de komende negen maanden het Witte Huis willen fotograferen vanaf de straat hebben pech. De Amerikaanse hoofdstad Washington DC is begonnen met een ingrijpende reconstructie van Pennsylvania Avenue direct voor de presententiële ambtswoning. Volgens The Washington Post heeft de gemeente 26 miljoen dollar uitgetrokken voor het project. Voor de werkzaamheden zijn […]

washington – Toeristen die de komende negen maanden het Witte Huis willen fotograferen vanaf de straat hebben pech. De Amerikaanse hoofdstad Washington DC is begonnen met een ingrijpende reconstructie van Pennsylvania Avenue direct voor de presententiële ambtswoning.

Volgens The Washington Post heeft de gemeente 26 miljoen dollar uitgetrokken voor het project. Voor de werkzaamheden zijn er hekken neergezet en zullen delen van de wereldberoemde straat worden afgesloten. Na de reconstructie prijkt er in oktober een fraai plein met bomen. Ruim op tijd voor de parade wegens de inauguratie van de nieuwe president in januari 2005.

Reageer op dit artikel