nieuws

Sprangers bouwt theater Middelburg

bouwbreed

middelburg – Bouwcombinatie Sprangers/Burgers Ergon gaat het A-theater en de ondergrondse parkeergarage in Middelburg bouwen. Dat heeft de gemeente Middelburg besloten. De combinatie scoorde als beste bij de Europese aanbesteding. TBI Voormolen is nu nog bezig met de aanleg van de bouwput op het terrein van de voormalige Berghuijskazerne. Begin mei is dat werk klaar […]

middelburg – Bouwcombinatie Sprangers/Burgers Ergon gaat het A-theater en de ondergrondse parkeergarage in Middelburg bouwen. Dat heeft de gemeente Middelburg besloten. De combinatie scoorde als beste bij de Europese aanbesteding.

TBI Voormolen is nu nog bezig met de aanleg van de bouwput op het terrein van de voormalige Berghuijskazerne. Begin mei is dat werk klaar en kunnen Sprangers en Burgers Ergon aan de slag. Het theater en de parkeergarage kosten 32 miljoen euro. Medio 2006 moet het theater klaar zijn.

Reageer op dit artikel