nieuws

Orders voor Imtech van 34 miljoen euro

bouwbreed

gouda – Imtech heeft in Londen twee grote opdrachten verworven ter waarde van in totaal 34 miljoen euro. Voor de Londense politie bouwt de technisch dienstverlener twee nieuwe call centres. Daarbij neemt Imtech de technische inrichting voor zijn rekening. Voor het nieuwe hoofdkantoor van de farmaceutische onderneming Roche levert Imtech de complete technologie, dus elektrotechniek, […]

gouda – Imtech heeft in Londen twee grote opdrachten verworven ter waarde van in totaal 34 miljoen euro.

Voor de Londense politie bouwt de technisch dienstverlener twee nieuwe call centres. Daarbij neemt Imtech de technische inrichting voor zijn rekening. Voor het nieuwe hoofdkantoor van de farmaceutische onderneming Roche levert Imtech de complete technologie, dus elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering.

De opdrachten worden uitgevoerd door Meica, dat vorig jaar door Imtech werd overgenomen. Volgens het concern heeft Meica dankzij de overname door Imtech verworven. “De overname door het financieel krachtige Imtech wordt door de markt als positief ervaren.”

Reageer op dit artikel