nieuws

Man blaast opzettelijk eigen woning op

bouwbreed Premium

HEERLEN – De politie heeft een inwoner van Heerlen in de kraag gevat die vlak daarvoor met opzet zijn eigen woning had opgeblazen. Hij had de gaskraan van zijn appartement in een flatgebouw opengezet en de zaak laten exploderen. Door de explosie werd de inventaris de straat op geblazen en raakten vier auto�s beschadigd. Toen […]

HEERLEN – De politie heeft een inwoner van Heerlen in de kraag gevat die vlak daarvoor met opzet zijn eigen woning had opgeblazen. Hij had de gaskraan van zijn appartement in een flatgebouw opengezet en de zaak laten exploderen.

Door de explosie werd de inventaris de straat op geblazen en raakten vier auto�s beschadigd. Toen de politie de man wilde aanhouden, ging hij de agenten met een stok te lijf.

Volgens de buren wilde de man, die niet eens de officiële bewoner van het appartement was, zichzelf van het leven beroven. Dat plan is dus mislukt, maar de schrik bij de flatbewoners zit er goed in. Temeer, omdat onlangs tot drie keer toe brand uitbrak in appartementen van de flat.

Reageer op dit artikel