nieuws

Levering Caldic niet in gevaar na brand

bouwbreed Premium

papendrecht – Leveringen van isolatiebedrijf Caldic uit Papendrecht komen niet in gevaar na de brand van afgelopen weekend. Op zaterdagmiddag rond één uur brak brand uit in één van de opslagloodsen van de onderneming. Binnen anderhalf uur was het vuur onder controle. Volgens het isolatiebedrijf valt de schade mee en kunnen alle leveringen gewoon doorgaan. […]

papendrecht – Leveringen van isolatiebedrijf Caldic uit Papendrecht komen niet in gevaar na de brand van afgelopen weekend. Op zaterdagmiddag rond één uur brak brand uit in één van de opslagloodsen van de onderneming. Binnen anderhalf uur was het vuur onder controle.

Volgens het isolatiebedrijf valt de schade mee en kunnen alle leveringen gewoon doorgaan. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Vijf mensen, waaronder een politieagent, werden zaterdag naar het ziekenhuis gebracht omdat zij in de rook hadden gestaan. Voor zover bekend zijn er geen schadelijke stoffen vrijgekomen.

Reageer op dit artikel