nieuws

Leerlingen vrij na val monteur door schooldak

bouwbreed

DEN HAM – De 85 leerlingen van de basisschool Domino in Den Ham zijn vrijdag naar huis gestuurd nadat een monteur door het schooldak was gezakt. De medewerker van een klussenbedrijf was het dak opgeklommen om een lekkage op te sporen. “Toen hij enkele dakpannen wilde verschuiven zakte hij door het dak. Bij een tweede […]

DEN HAM – De 85 leerlingen van de basisschool Domino in Den Ham zijn vrijdag naar huis gestuurd nadat een monteur door het schooldak was gezakt. De medewerker van een klussenbedrijf was het dak opgeklommen om een lekkage op te sporen. “Toen hij enkele dakpannen wilde verschuiven zakte hij door het dak. Bij een tweede poging gebeurde dat opnieuw”, aldus directeur K. Schaap. Onder het dakbeschot bevinden zich asbestplaten die zijn beschadigd. Uit voorzorg worden er op verzoek van de gemeente metingen verricht.

Reageer op dit artikel