nieuws

Harderwijk helpt bewoners vakantiehuizen

bouwbreed Premium

HARDERWIJK – De gemeente Harderwijk gaat bewoners van vakantiehuizen helpen die psychisch of financieel in de problemen komen door een gedwongen verhuizing. Dat meldde de gemeente Harderwijk gisteren. Permanente bewoners van 157 recreatiehuizen in die gemeente moeten hun huis uit ,omdat de gemeente permanente bewoning niet toestaat. Harderwijk probeert al sinds 1997 de permanente bewoning […]

HARDERWIJK – De gemeente Harderwijk gaat bewoners van vakantiehuizen helpen die psychisch of financieel in de problemen komen door een gedwongen verhuizing. Dat meldde de gemeente Harderwijk gisteren. Permanente bewoners van 157 recreatiehuizen in die gemeente moeten hun huis uit ,omdat de gemeente permanente bewoning niet toestaat. Harderwijk probeert al sinds 1997 de permanente bewoning van recreatiewoningen te beëindigen. De 157 bewoners moeten vandaag bewijzen dat ze op korte termijn verhuizen. Kunnen ze dat niet, dan moeten ze een dwangsom betalen. Tot nu toe hebben tien huisbewoners bij de gemeente aangegeven dat ze geestelijk of financieel in de problemen komen door de gedwongen verhuizing.

Reageer op dit artikel