nieuws

Grond voor tweede bouwdeel Kernhem

bouwbreed Premium

arnhem – In april moet er een bouwclaimmodel op tafel liggen voor de invulling van het tweede grote bouwdeel van Kernhem. Dat is de bedoeling van de gemeente Ede en de combinatie van bouwbedrijven Roosdom Tijhuis uit Rijssen en Van Campen Bouwgroep uit Zelhem. Komende tijd bekijken ze of en hoe beide voordeel kunnen trekken […]

arnhem – In april moet er een bouwclaimmodel op tafel liggen voor de invulling van het tweede grote bouwdeel van Kernhem. Dat is de bedoeling van de gemeente Ede en de combinatie van bouwbedrijven Roosdom Tijhuis uit Rijssen en Van Campen Bouwgroep uit Zelhem. Komende tijd bekijken ze of en hoe beide voordeel kunnen trekken uit de nieuwbouw.

Naar verwachting krijgt het tweede deel, ook wel Vlek B genoemd, vanaf volgend jaar vorm. Op dit moment hebben Roosdom Tijhuis en Van Campen Bouwgroep samen 28 van de in totaal 65 hectare nieuwbouwgrond in handen. De gemeente bezit 30 hectare, en wil graag de grond hebben om de nieuwbouwplannen zonder problemen door te zetten. In ruil hiervoor mag de combinatie huizen bouwen.

Reageer op dit artikel