nieuws

Geen kort geding tegen ijzerhandelaren

bouwbreed

MAASTRICHT – Rijkswaterstaat ziet af van een kort geding tegen twee ijzerhandelaren in het Midden-Limburgse Haelen. Rijkswaterstaat had daarmee gedreigd na een blokkade door de handelaren van de nieuwe rondweg om Haelen. Ze hadden deze geblokkeerd met twee aanhangwagens, omdat ze vonden dat hun zaken door de wegwerkzaamheden slecht bereikbaar zijn. Door deze blokkade moest […]

MAASTRICHT – Rijkswaterstaat ziet af van een kort geding tegen twee ijzerhandelaren in het Midden-Limburgse Haelen.

Rijkswaterstaat had daarmee gedreigd na een blokkade door de handelaren van de nieuwe rondweg om Haelen. Ze hadden deze geblokkeerd met twee aanhangwagens, omdat ze vonden dat hun zaken door de wegwerkzaamheden slecht bereikbaar zijn. Door deze blokkade moest Rijkswaterstaat de werkzaamheden aan de rondweg stilleggen. Beide partijen hebben inmiddels een akkoord bereikt. Rijkswaterstaat garandeert daarin dat de beide ijzerhandels goed bereikbaar blijven.

Reageer op dit artikel