nieuws

Elektronische kraan bestrijdt legionella

bouwbreed Premium

zoetermeer – Elektronisch beheer maakt waterkranen veiliger, bevordert de zekerheid en efficiëntie en spaart energie. Dat stelling is Grohe Nederland toegedaan, die op de VSK-beurs een installatie voor elektronisch tappuntbeheer demonstreert. De VSK-beurs vindt plaats van 9 tot en met 13 februari in de Utrechtse Jaarbeurs. De leverancier uit Zoetermeer gebruikt daarvoor producten van Grohe […]

zoetermeer – Elektronisch beheer maakt waterkranen veiliger, bevordert de zekerheid en efficiëntie en spaart energie. Dat stelling is Grohe Nederland toegedaan, die op de VSK-beurs een installatie voor elektronisch tappuntbeheer demonstreert. De VSK-beurs vindt plaats van 9 tot en met 13 februari in de Utrechtse Jaarbeurs.

De leverancier uit Zoetermeer gebruikt daarvoor producten van Grohe en Aqua. Met een elektronisch gecontroleerd tappunt voldoen beheerders volgens Grohe Nederland aan de eisen die zijn gesteld teneinde legionellabesmetting te voorkomen.

De getoonde installatie bestaat onder meer uit de sanitaire besturing Aqua 3000 die de elektronische kranen van Aqua bedient. De leverancier laat op de VSK ook nouveautés zien als een gevelkraan die niet kan bevriezen en een hoekstopkraan waarmee achteraf in de keuken een aansluiting voor de vaatwasser kan worden gemaakt.

Reageer op dit artikel