nieuws

Camera blijft opgemerkte bewegingen volgen

bouwbreed Premium

eindhoven – AutoTrack brengt de technologie van videobewaking op een nieuw niveau, vindt Bosch Security Systems. AutoTrack is een toegevoegde functie voor de koepelcameras van het type AutoDome.

Een AutoDome met AutoTrack bewaakt een ruimte volgens een vooraf ingesteld patroon. De camera zoomt in op het doel zodra het systeem een beweging detecteert en blijft het bewegende object volgen binnen het 360 graden zichtveld van de camera. Een recorder legt de beelden vast.

Bosch levert verder de video-bewegingsdetector VMD01. Die moet ongewenst alarm voorkomen bij gebruik onder minder ideale omstandigheden. Gedetecteerde objecten worden omkaderd weergegeven in het analoge uitgangssignaal. De monitor geeft de objecten rood omlijnd weer. De originele positie is met geel aangegeven en de afgelegde weg in groen. In beelden van zwart/wit-camera�s krijgen de lijnen een hoog contrast.

Het systeem kan verschillende objecten tegelijk identificeren en weergeven. De gebruiker hoeft alleen de waarden in te voeren voor de afmetingen van het object, het perspectief en de richting van de beweging.

Reageer op dit artikel