nieuws

België krijgt eigen InfraTech

bouwbreed

den haag ­ België krijgt een eigen versie van InfraTech. Van 11 tot en met 13 februari 2004 wordt deze gehouden in Kortrijk Xpo, het grote tentoonstellingscomplex bij de Noord­Franse grens. Het gaat om een samenwerkingsverband met het Rotterdamse Ahoy´.

“Uit onderzoek tijdens de laatste InfraTech hier in Rotterdam is gebleken, dat er belangstelling voor is in België”, zegt tentoonstellingsmanager Peter Niemantsverdriet. “Bovendien willen wij onze blik verruimen. We gaan ons in België ook nadrukkelijk richten op de regio Noord­Frankrijk”. België kent een dergelijk evenement nog niet. Vandaar dat men ook redelijk voorzichtig wil beginnen, met één of twee hallen, al naar gelang de belangstelling van exposanten.

“InfraTech in Ahoy´ is een van de belangrijkste presentaties van de gww­sector in Nederland, met het straatmakersfestival, conferenties en dergelijke”, zegt Niemantsverdriet. “We gaan volgende week, als de Belgische vakanties zijn afgelopen, nadere afspraken maken over de concrete invulling van het programma. Ik sluit niet uit dat er een Belgisch straatmakersfestival komt. Zeker is wel, dat de Belgische Betondag gelijktijdig zal worden gehouden”. “InfraTech België is het enige Belgische contactforum van de overheid en deze bedrijfstak met het aanbod infrastructuur binnen de gww­sector. Wij van Ahoy´ hebben de know­how van InfraTech opgebouwd, Kortrijk Xpo is en zeer professionele organisatie.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels