nieuws

Würth maakt speciale Nederlandse schroef

bouwbreed Premium

den bosch – Speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde Würth de schroeven Assy Safe. Die zijn voorzien van een licht lepelvormige punt en kunnen zonder voorboren sluitwerk en beslag op inbraakwerende houten gevelelementen bevestigen. De Stichting Keuringsbureau Hout gaf een certificaat voor de schroeven af. Door de speciale geometrie van de draad gaat de schroef […]

den bosch – Speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde Würth de schroeven Assy Safe. Die zijn voorzien van een licht lepelvormige punt en kunnen zonder voorboren sluitwerk en beslag op inbraakwerende houten gevelelementen bevestigen. De Stichting Keuringsbureau Hout gaf een certificaat voor de schroeven af. Door de speciale geometrie van de draad gaat de schroef snel en licht in het materiaal. De freespunt voldoet aan NEN 672 en maakt voorboren overbodig. De lepelvormige punt grijpt snel aan en trekt zich snel in het hout. Het schroefbit maakt optimaal contact met het schroefdrijfwerk. Door deze gelijkmatige krachtverdeling wordt de beschermende oppervlaktelaag niet beschadigd.

Reageer op dit artikel