nieuws

Team CS voorgedragen voor station Rotterdam

bouwbreed

rotterdam – Architectencombinatie Team CS is door Selectiecommissie Architect Rotterdam Centraal voorgedragen voor het nieuwe Centraal Station van Rotterdam en omgeving. Team CS is een combinatie van de architectenbureaus Benthem Crouwel Architekten BV, Meyer en Van Schooten Architecten BV en West 8 landscape architects BV. In juli van dit jaar hebben 48 kandidaten zich aangemeld […]

rotterdam – Architectencombinatie Team CS is door Selectiecommissie Architect Rotterdam Centraal voorgedragen voor het nieuwe Centraal Station van Rotterdam en omgeving. Team CS is een combinatie van de architectenbureaus Benthem Crouwel Architekten BV, Meyer en Van Schooten Architecten BV en West 8 landscape architects BV.

In juli van dit jaar hebben 48 kandidaten zich aangemeld om het ontwerp voor het nieuwe Centraal Station van Rotterdam en omgeving te mogen vormgeven.

Onder hen bevonden zich zeer bekende en internationaal gerenommeerde bureaus.

Reageer op dit artikel