nieuws

Stabiplan laat nieuwe tekenmodules zien

bouwbreed Premium

bodegraven – Stabiplan demonstreert op de installatievakbeurs VSK de vernieuwde modules StabiCAD LT Riolering en StabiCAD V Technische Ruimten. De VSK vindt van 9 tot en met 13 februari plaats in de Utrechtse Jaarbeurs. Beide modules gaan uit van Stabiplans Distributiemodel. Met dit model worden alle distributiesystemen zoals die voor de verwarming, gas en water […]

bodegraven – Stabiplan demonstreert op de installatievakbeurs VSK de vernieuwde modules StabiCAD LT Riolering en StabiCAD V Technische Ruimten. De VSK vindt van 9 tot en met 13 februari plaats in de Utrechtse Jaarbeurs. Beide modules gaan uit van Stabiplans Distributiemodel. Met dit model worden alle distributiesystemen zoals die voor de verwarming, gas en water op dezelfde manier ontworpen en getekend. Wijzigingen kunnen zo snel worden doorgevoerd. Omdat wijzigingen automatisch in een heel installatiesysteem worden doorgerekend en aangepast kan het tekenen al tijdens het ontwerp beginnen. Het programma doet zelf suggesties aan de hand om onduidelijkheden en onmogelijkheden op te lossen.

Reageer op dit artikel