nieuws

Siemens bouwt windpark Hartel III

bouwbreed

den haag – Siemens bouwt voor 20 miljoen euro het windpark Hartel III. Op het complex langs het Hartelkanaal komen negen turbines met een energieproductie voldoende voor negentienduizend huishoudens. De opdracht van zes van de 80 meter hoge masten komt van Eneco. De overige drie worden gebouwd voor Hartel. De molens hebben een vermogen van […]

den haag – Siemens bouwt voor 20 miljoen euro het windpark Hartel III. Op het complex langs het Hartelkanaal komen negen turbines met een energieproductie voldoende voor negentienduizend huishoudens.

De opdracht van zes van de 80 meter hoge masten komt van Eneco. De overige drie worden gebouwd voor Hartel. De molens hebben een vermogen van 2,5 megawatt. De bouw van het park begint kort na de jaarwisseling.

Reageer op dit artikel