nieuws

R&R Beheer slechtste verhuurder van jaar

bouwbreed Premium

soest – R&R Beheer uit Soest en De Pagter Vastgoed uit Middelburg zijn door de Nederlandse Woonbond uitgeroepen tot slechtste verhuurders van het jaar. Met name R&R is geen onbekende in de bouwsector. Vorig jaar lag de verhuurder/projectontwikkelaar uit Soest overhoop met een groep Twentse bouwers en onderaannemers. Die eisten ruim vierhonderdduizend euro wegens uitgevoerd […]

soest – R&R Beheer uit Soest en De Pagter Vastgoed uit Middelburg zijn door de Nederlandse Woonbond uitgeroepen tot slechtste verhuurders van het jaar.

Met name R&R is geen onbekende in de bouwsector. Vorig jaar lag de verhuurder/projectontwikkelaar uit Soest overhoop met een groep Twentse bouwers en onderaannemers. Die eisten ruim vierhonderdduizend euro wegens uitgevoerd renovatiewerk aan een flatgebouw in Enschede. Het conflict liep zo hoog op dat de aannemers op het kantoor van R&R verhaal kwamen halen.

Volgens de Woonbond heeft R&R ook een slechte naam in de verhuurbranche. Tegen de huisbaas lopen momenteel ruim zestig procedures.

Het verhuurbedrijf staat erom bekend stelselmatig uitspraken van de huurcommissie en de kantonrechter te negeren, aldus de Woonbond.

Tot beste verhuurder van het jaar werden Stienstra uit Heerlen en Woonpunt uit Maastricht uitgeroepen.

Reageer op dit artikel