nieuws

Nieuwe versie Zink op Staal op cd-rom

bouwbreed Premium

scherpenzeel – Het leerboek Zink op Staal is in een vernieuwde versie op cd-rom uitgebracht. De lesstof is bestemd voor docenten en studenten aan het hoger beroeps- en wetenschappelijk onderwijs in Nederland, België en Frankrijk. Zink op Staal ondersteunt de gastcolleges die de Stichting Doelmatig Verzinken verzorgt. De cd-rom is ook leerzaam voor mensen die […]

scherpenzeel – Het leerboek Zink op Staal is in een vernieuwde versie op cd-rom uitgebracht. De lesstof is bestemd voor docenten en studenten aan het hoger beroeps- en wetenschappelijk onderwijs in Nederland, België en Frankrijk. Zink op Staal ondersteunt de gastcolleges die de Stichting Doelmatig Verzinken verzorgt. De cd-rom is ook leerzaam voor mensen die beroepsmatig bezig zijn met of geïnteresseerd zijn in bescherming van staal tegen corrosie en de rol die het metaal zink hierbij kan spelen.

Reageer op dit artikel